Speelregels
Niet elke flipperkast is hetzelfde. Het is namelijk zo dat niet alleen de namen verschillen ook de te spelen spellen verschillen. Wat zorgt voor een wereld van verschil? Nou wat te denken van de obstakels die we vinden in een flipperkast. Iedere flipperkast is uniek en alle posities binnen de flipperkast zijn vooraf vastgesteld maar toch nog bij elke pinball automaat uniek.  Vandaag de dag zit er een functie in de bal die het balletje controleert en zo zul je aan verschillende doelstellingen moeten voldoen.

Het klinkt misschien een beetje raar maar toch zijn er op alle mogelijke flipperkasten spelregels. Ze hebben doelen en obstakels die behaald moeten worden. In eerste instantie zal iedere beginner proberen om de bal zo lang mogelijk in het spel proberen te behouden. De gevorderde speler zal gaan proberen de doelen en targets te halen.

Hiernaast is het zo dat we over een puntentelling beschikken, het is dus doel om zo veel mogelijk punten te behalen. Tenzij je anders besluit en je jezelf als doel stelt de bal er zo lang mogelijk in te houden. Pinball kan dus met twee verschillende doelen gespeeld worden.

Een korte introductie over de verschillende punt systemen. Het verschilt per flipperkast waar de punten mee te behalen zijn en ook hoeveel punten er mee te behalen zijn. Elke kast heeft andere obstakels, andere doelen en andere gameplays waardoor vrijwel iedere kast uniek is daarom is het dus ook zo dat de spelregels bij elke alle pinball automaten uniek zijn. In het kort komt het op het volgende neer. Je beschikt over het spelen op twee manieren: of je speelt om de bal zo lang mogelijk in het spel te houden, of je speelt om zoveel mogelijk punten te behalen. Dan is het zo dat punten telling verschilt per flipperkast en dat ook de obstakels verschillen per flipperkast. Tot slot zit er maar 1 ding op en dat is ervaring op doen met verschillende flipperkasten dit is de enige manier om te ondervinden welk systeem bij je past, welke kast je ligt en wat je doelen zijn. Succes hiermee!

Tips van Flipperkastenpinball.nl

Bezoek ook eens:
 • Gratis spelen of met echte credits op online fruitautomaten - Online fruitautomaat voor alle gratis online fruitautomaten.
 • Spel overzicht voor gokkasten - Alle gratis gokkasten spelen via de gokkast professional
 • Gratis online te spelen fun spelletjes - Amusement pagina voor gratis spelletjes fun!
 • De start voor online gokkasten - gokkasten start voor je gratis gokkasten fun
 • Kraslot loterijen overzicht voor online krasloten - Krasloten krassen voor online krasloten
 • Lees over de historie en het spelverloop van de japense speelautomaten variant Pachinko - Pachinko online voor je Pachinko fun!
 • Kies uit duizenden gratis te spelen online spelletjes - Spelletjes nl is het Spelletjes portaal van Nederland
 • De grootste keuze aan gratis spelletjes - Het leukste spelletjes portaal van België voor online spelletjes fun
 • Leer de spelregels van alle populaire vormen van online poker - Pokeren online voor online poker
 • Kies uit het grote aanbod van fun fruitautomaten - Fruitautomaten plaza voor gratis fruitautomaten
 • Speel online bingo - Bingo spelen online - de online bingo start
Gratis andere speelmachines