Een gratis ander soort speelautomaten spelen?
Het ligt vaak een beetje complex want het woord speelautomaat kan meerdere zaken betekenen :

"SPEELAUTOMAAT -flipper- of -fruitautomaat"  speelautomaat ` speel - au - to – maat (mannelijk) speelautomaten machine voor kansspel

Elk apparaat waar je dus een spel op kan spelen zou volgens deze definitie een speelautomaat zijn. Als je uitgespeeld bent met de flipperkasten welke echt 100% een behendigheids speelautomaat is probeer dan eens een ander soort speelautomaat. Hieronder hebben we 2 zeer leuke speelkasten van enkele andere websites voor je geselecteerd :

De Super Joker gokkast

Een geweldigespeelautomaat met een zeer leuke gameplay & geweldig spel. De Super Joker gokkast is echt een aanrader. Probeer de Super Joker online gokkast eens op de het gokkasten start portaal.

Hot Shot speelmachine

In de arcade speelhallen van vroeger stond deze Hot Shot speelautomaat vaak in dezelfde ruimtes als de flipperkasten en videoautomaten. Echt een speelkast voor de wat meer ervaren spelers. Probeer de Hot Shot online gokkast eens (bv op www.luxorcasino.nl).

Extra definitie

Speelautomaten zijn dus in ieder geval apparaten voor het opnemen, het overbrengen en het weergeven van geluid of beeld; elektronische systemen voor het koppelen van speelmachines; onderdelen voor elektronische speelmachines inclusief software modules en hardwarecomponenten.

Tips van Flipperkastenpinball.nl

Bezoek ook eens:
Gratis andere speelmachines